Zorgondersteuner

zorgondersteuner

Bij HD Group zit de beveiliging van het ziekenhuis in het DNA. We zijn opgericht om de ziekenhuisgemeenschap vooruit te helpen en zijn als zodanig uitgegroeid tot de meest vooraanstaande experts in de sector. HD-leiders schreven letterlijk de folder over de beveiliging van de gezondheidszorg. Maar omdat geen twee ziekenhuizen gelijk zijn, past HD Group beveiligingsoplossingen aan en verhoogt elke keer de industriestandaarden door best practices aan te passen aan unieke klant- en industrie-uitdagingen. net als HD Group zorgondersteuner Amsterdam die de capaciteitsbeveiliging beheert, kunnen zorgaanbieders hun volwassenheid en middelen richten op wat zij krijgen als de beste leverancier van uitstekende, conforme zorg.

Beveiligingsdiensten
Beveiliging van de gezondheidszorg in amsterdam, arnhem, amersfoort, den haag en amstelveen is onze specialiteit. Onze mensen, diensten en geavanceerde technologie maken ons tot de belangrijkste beveiligingsleverancier voor gezondheidscampussen. Zorg ondersteuning, Als leider in deze arena, zijn we levendig zodra de Internationale relatie voor Healthcare Security en Safety de lat voor aanbieders van arrangementenbeveiliging voortdurend hoger legt. Maar de voortdurende beweging is niet gericht op een constante onderbreking. Onze ongeëvenaarde realisatie- en personeels overgangsregeling garandeert dat er geen afbreuk wordt gedaan aan het feit dat u voor HD Group Amsterdam kiest. Maar zeg niet dat u ons op ons woord zult geloven. Negen van de tien zorginstellingen die ons hebben gefixeerd, zijn toch op dezelfde manier als wij.

OMGEVING VAN ZORGPARTNER


HD Group integreert adequaat zoals EOC-comités in amsterdam om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de strenge eisen op het gebied van personeel, technologie en onderwijs. Daarnaast besluiten wij achter u om de kritische rapportages en het uitdelen van plannen voor regelgevende instanties te vervaardigen.

Onze leiders hebben deelgenomen aan honderden TJC / DNV-onderzoeken, en daarna aan een 100%-talentenonderzoek.
Client Solutions Directors zijn begrijpelijk als ze een back-up maken van alle details, inclusief risicobeoordelingen, veilig ontwerp van het gebouw, enz.


TOEGANGSBEHEER EN PATROLEREN


De veiligheid van een zorgstemming is sterk afhankelijk van het streng controleren van de toegangspunten voor onbevoegden. Wij van zorgondersteuning HD Group nemen voet- en mobiele patrouilles op en presenteren personeel op de perimeters om de bescherming van personeel, patiënten en bezoekers te waarborgen. Met behulp van evidence-based risico-indicatoren, net zo kundig als de ervaring en kennis die is opgedaan door het bedienen van honderden ziekenhuizen in o.a. Amsterdam kunnen we met een gerust hart het type en het aantal veiligheidsfunctionarissen geven dat uw vaardigheid vereist.


De beste gezondheidszorg gastervaringen zijn die welke toegankelijk en intuïtief functioneren, in plaats van intimiderend. We besteden hier achteraf speciale aandacht aan bij het ontwerpen van checkpoints (met en zonder metaaldetectoren) en stellen happeningssystemen in om kritische aanwijzingen te geven. management is ons meer formele bezoekerscontroleproces, waarbij het personeel de identificatie verifieert, de namen in databases elektronisch registreert en zorgt voor drama-foto-ID badges.


OPLEIDING VAN ZIEKENHUISPERSONEEL


HD Group is goed bekend met ziekenhuisbeveiliging trainingen over het hele spectrum van het zorgsysteem ( stand-alone spoedeisende hulp, spoedeisende hulp, medische kantoren, ambulante chirurgische centra, huisartsenpraktijken, langdurige zorg en bekwame verpleging). We vinden het geld voor hele waakzaamheidstrainingen voor ziekenhuispersoneel, waarbij we met behulp van oefeningen en calisthenics scenario’s zoals levendige schietpartijen en kinderontvoeringen simuleren. Vervolgens hebben we het geld voor onze prestaties in de hedendaagse industrie, zoals bedreigingen voor de veiligheid van de thuiszorg en het beheer van gedetineerde patiënten. En hebben genoeg geld de instrumenten voor functionele dreiging groeten aan langdurige lijden gegenereerd geweld.


MANAGEMENT in zijn eentje PROGRAMMA


Voor ziekenhuizen die hun eigen beveiligingspersoneel willen behouden en inzetten, maar een hoog niveau van expertise willen opbouwen, biedt HD Group ervaren leiderschap op het gebied van zorgbeveiliging aan een klant in eigen huis.

Neem contact op met ons voor verdere vragen of vraag een offerte aan.

One Reply on “Zorgondersteuner”

Comments are closed.