Zorg beveiliging

Ziekenhuisveiligheid vereist soepele veiligheidsdiensten

De veiligheid en zekerheid voor personeel, patiënten en bezoekers heeft de hoogste prioriteit voor zorginstellingen. Maar deze diensten staan voortdurend onder druk om ook de kosten en het constante bezoekersverkeer, de toegang tot de compoundgebouwen, de hectiek van de hulpdiensten, de vertrouwelijkheidseisen, de overheids- en accreditatienormen en de tevredenheidsscores te rapporteren. HD Group is gespecialiseerd in zorg beveiliging.

Het onvermogen om deze verantwoordelijkheden succesvol af te handelen kan een zorgcapaciteit een onveilige reputatie opleveren. Zorgbeveiliging is vergelijkbaar met het creëren van een oplossingsgericht en op evidentie gebaseerd veiligheids- en beveiligingsprogramma, is het een gewoonte om een partner voor beveiligingsfaciliteiten te zijn die net zo succesvol is als het succes dat nodig is voor de unieke beveiligingsuitdagingen in de gezondheidszorg.

Gespecialiseerde vooruitgang Afgestemd op uw behoeften in de gezondheidszorg

We hebben het vertrouwen verdiend van de managers in de gezondheidszorg en de beveiligingsdirecteuren in het hele land, omdat we een levendige beveiligingsdienst hebben geleverd voor een breed scala aan zorginstellingen, ongeacht of uw locatie een enkel medisch kantoor, een groot zorgstelsel of een tussenliggend systeem is. Uw op maat gemaakte zorg beveiliging omvat:

Hoogopgeleide ziekenhuisbeveiligingsmedewerkers die gewend zijn aan uw cultuur en waarden en slim omgaan met de speciale behoeften van zorginstellingen.
Ongeëvenaarde klantontlasting op de manier van proactieve, ervaren beveiligingsexpertise.
Aangepaste beveiligingsprogramma’s om te voldoen aan uw algemene doelstellingen en missie.


Beveiliging die zichtbaar en rationeel is voor uw zorgteam

Alleen al de aanwezigheid van een veiligheidsprofessional kan de aankondiging van veiligheid voor personeel, patiënten en bezoekers aanvullen, maar daar houdt het niet op bij Universal. Zorg beveiliging Rotterdam is onze specialiteit. Ons uitgebreide trainingsprogramma bereidt onze medewerkers voor op situaties die specifiek zijn voor de gezondheidszorg, waaronder:


-Geestelijke gezondheid en drugs- of alcoholgerelateerde longsituaties
-Beheer van compromisloos gedrag
-Brandveiligheid
-Crisishulp en de-escalatie
-Werkplaats beledigingen paraatheid
-Noodgolf / beheer
-Toegangscontrole, ondersteuning en opsporing van smokkelwaar
-Begeleidingsdiensten van het mortuarium


Een holistisch model voor het beheer van risico’s en compliance

Het beperken van nieuwe risico’s, het voldoen aan de veiligheids- en instemmingsvereisten en het beheersen van de kosten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, in een sterk gereguleerde sector die een breed scala aan faciliteiten en persoonlijke, dierlijke en data-assets omvat, is een voorstander van een gecombineerde aanpak van risico’s lopen. Onze op maat gemaakte integraties van risico-advies, technologische oplossingen en systemen komen overeen met de beveiligingsprogramma’s voor levende wezens en stellen u in staat om te voldoen aan de unieke behoeften van elke werktoon op de manier van een grotere efficiëntie en betrouwbaarheid.

Verkrijg een waardevolle perceptie en bepaal de beveiligingsactiviteiten met het oog op een beveiligingsmedewerker die software uitdeelt. Voorspellend en prescriptief, de eigen technologie maakt gebruik van AI-afgeleide aanbevelingen om inspanningen te sturen die proactief risico’s beheersen en meer langdurige ervaring geven.
Verbeter de efficiëntie en verkort de totale eigendomskosten door middel van onze waarheidssuite van gehoste/beheerde beveiligingsdiensten. Kijk voor meer info op de website: Zorgbeveiliging HD Group Security.
Monitor en reageer sneller op bedreigingen door middel van videobewaking in het verleden op basis van event-based analyses.


Bescherm activa effectiever achter hoogontwikkelde en veilige oplossingen.


Verbeter de beveiligingsmogelijkheden in verafgelegen of gevaarlijke gebieden na grotere dan voorheen gerobotiseerde beveiligingsapparaten en -sensoren.
Beoordeel risico’s, voeg overeenstemming toe en neem de best practices over voor de richting van de crisis en voor het volgen van de triomf van ons risicowaarschuwingsteam. Wij zijn veel actief in bijvoorbeeld rotterdam, utrecht, groningen en tilburg.
Of het nu gaat om het controleren van de toegang van ziekenhuisbezoekers en -medewerkers, het beperken van de dreiging van agressie in een klinische omgeving, het reageren op een bio-gevaarlijke gebeurtenis of een milieugebeurtenis, of het beveiligen van medische apparatuur of farmaceutische toeleveringsketens, onze beveiligingsfaciliteiten voor de gezondheidszorg gaan veel verder dan de beveiligingsrespons. Wij concentreren ons op strategie en oplossingen om uw patiënten, leveranciers en merk te beschermen en de verstoring van uw probleem en gezondheidszorgmissie tot een minimum te beperken.

Neem contact op met ons voor verdere vragen of vraag een offerte aan.

One Reply on “Zorg beveiliging”

Comments are closed.