Woning Beveiligingscheck

veiligheid

Houd uw huis veilig!

De veiligheid van het huis is misschien niet de eerste zorg die je in gedachten hebt. Zeker, je kan een huis inspecteur hebben laten controleren in de woning in het verleden, maar deze inspectie kan niet alle mankementen vinden in een huis, of dit kan te lang geleden zijn. Het is van belang om bij te blijven en de veiligheid in uw huis regelmatig te checken. Om u aan te moedigen, is hier een huis veiligheid checklist die u misschien wilt overwegen:

 1. De sloten regelen
  Na het nemen van de sleutels van uw aanvullende huis, kunt u het variëren van alle logboek op sloten en het installeren van intellectuele sloten en veilige deadbolts wilt vinden, zegt de Nationale Raad van de Preventie van de Misdaad. U weet niet hoeveel mensen onveranderlijke reservesleutels waren door de vorige eigenaars, en extra sloten kunnen helpen om eventuele drop-in bezoekers af te schrikken. Als u slimme sloten installeert, kunt u ook slim zijn om uw huis te ontgrendelen of te vergrendelen als u alleen uw smartphone weg bent.
  Lees ook een artikel dat gaat over veilig verhuizen.
 2. Leer uzelf het elektrische systeemin uw huis aan
  Wanneer u in de buurt komt, stelt het doe-het-zelf netwerk voor om daarna uw extra elektrische systeem te updaten. U zult willen leren waar uw meter en elektrische schakelkast (ook wel bekend als een aansluit- of stroomonderbrekerkastje) zich bevinden. Ook kan het geen kwaad om te begrijpen hoe u de bak voor het elektrische circuit in geval van nood kunt afsluiten.

Krijg vandaag nog een snelle, persoonlijke offerte: vraag een offerte aan.

 

 1. Controleer de leidingen
  Het kan geen kwaad om buizen, waar dan ook zichtbaar, visueel te inspecteren op roestvlekken, corrosie en lekkage na hartverwarmende inwerking. Als u iets ongewoons ziet, kunt u een loodgieter voor een goede inspectie inschakelen. U moet daarna leren hoe u uw water af te sluiten in de oorlog waar u afhankelijk van bent. Typisch, is er een hoofdafsluiter in uw huis (in de buurt van de omtrek van het huis), en nieuwe kleppen die kunnen richting van het water naar bepaalde gebieden van het huis, zegt The Spruce.
 2. Maak luchtwegen van afzuigers schoon en wijzig filters.
  Overweeg het variëren van de oven en het ventileren van conditioneringsfilters, en maak duidelijk dat uw verfrissingskanalen niet vol met stof konijntjes en registers worden geblokkeerd, zegt de Environmental tutelage Agency (EPA).
 3. Onderzoek naar loodverf
  Als het huis dat u hebt gekocht vóór 1978 is gebouwd, kan het loodhoudende verf hebben, wat een reeks gezondheidsproblemen kan veroorzaken, zegt de EPA. Als u vermoedt dat uw huis gids verf heeft, kunt u testen het ging een EPA-gecertificeerde gids testkit. U kunt overwegen om een loodveilige aannemer in te huren voor de regeling van eventuele problemen, zegt de EPA.
 4. Check de veiligheid van schoonmaakmiddelen
  Aangezien u uitpakt, zorg ervoor om een veilig huis voor alle schoonmakende producten, oplosmiddelen en extra gevaarlijke materialen te vinden die de kinderen in ingang zouden kunnen komen met, zegt de Nationale Raad van de Veiligheid. De brandbare stoffen kunnen vervangende kwestie zijn en zijn niet alleen benzine of huishoudchemicalià “n zou u bezorgd moeten zijn over. Na een beweging, youll hebben rijkdom van kartondozen die rond zitten, om die reden duidelijk maken om hen vanaf ontstekingsbronnen te redden en hen te recycleren zodra praktisch, zegt de Nationale Vereniging van de brandsteun.
 5. Test Rookmelders
  Test elke rookmelder in uw woning. Volgens de Amerikaanse brandweer zou er minstens één op elk niveau van het huis moeten zijn. U moet de koolmonoxidedetector ook onderzoeken, of uitspreken dat u er een moet installeren als die er al niet is.

En dan verder nog

U hebt dan het ongewone om uw rook- en koolmonoxidedetectoren professioneel te laten controleren, ook al bent u niet in huis, daarom kan de brandweer worden gestuurd als er een alarm afgaat.

Als een onbeweeglijke stap kan het zijn dat u zich op de vloer wilt aanschaffen en rond wilt kijken. Wat zouden uw kinderen of huisdieren doen als ze na afloop aan uw zicht ontsnappen? Is er een scherpe tafel of struikelgevaar? Er zijn veel dingen die u vanuit dit wisselende perspectief zou kunnen ontdekken.

Wij hopen dat bij u thuis de beveiliging helemaal op orde is.

Een tijdperk waarin u de veiligheid van uw huis in het begin van de dag controleert en verbetert, kan ertoe leiden dat uw huisbezit een gelukkiger en hopelijk gezondere ervaring wordt. De beste wensen in uw andere woning! Lees ook: Bedrijfs Beveiligingscheck

Vragen?

Neem contact op met ons voor verdere vragen of vraag een offerte aan.